неделя, 19 февруари 2012 г.

Лесен ябълков пай

Продукти:
1кг.обелени и настъргани ябълки
1/2ч.пудра захар
1/2ч.галета
3 яйца
3-4с.л. отцедено кисело мляко
1ч.захар
2ч.брашно
1 бакпулвер
200г.масло

Яйцата се разбиват със захарта.Добавят се разтопеното масло,смесено с бакпулвера брашно и отцеденото кисело мляко.Всичко се разбърква много добре и се изсипва в намазана с масло и поръсена с брашно тава.Отгоре се изсипват отцедените от сока и смесени с галета и пудра захар,ябълки.Пече се 30-40 минути в умерена фурна.
Получава се страхотно,бухнало тесто и вкусен сладкиш!!!
Направете го и дайте отзиви!:)

Няма коментари:

Публикуване на коментар